Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


diumenge, de desembre 25

Bon Nadal!

Per fi ha arribat Nadal! Bones festes a tots i totes. I, especialment, un molt bon any 2012.

Segur que vindrà ple de diversió i emocions. I, al fil del que escrivia Rixi, segur que portarà algun projecte migboig dels que acostumem al Clot del Moro.

Que sigueu molt feliços i felices!

dissabte, de desembre 24

2011, al Coda

2011. Un any molt especial i actiu per al nostre centre, des del principi (da Capo) fins al final (al Coda). Començàrem l'any amb el primer "Lip Dub" fet al Clot, tot un repte d'organització combinat amb una bona dosi de caos, coordinació, entre d'altres coses difícils de descriure...

En acabat, la super obra de l'Enigma, tot un repte, també. Xiquets i xiquetes, xics i xiques, des de 4t de primària fins a Batxillerat, quasi 10 generacions es fonen per a oferir al públic infantil una obra realment màgica i de qualitat. Com ja sabreu, Pilar (i Jose María i Àlex) és/son capaç/os de fer això i més.

Finalment, l'estimat i conegut Cross que organitza Josep Máñez al nostre centre. Enguany ha estat especialment participatiu amb els companys de Millau (França) i l'IES Jaume I, en fi... tot un èxit, com sempre.

Tampoc vaig a llevar-li mèrits als que hem participat en tot açò, perquè sense nosaltres ni Àlex, ni Pilar, ni Jose María, ni Máñez poden fer res... (o sí).

Bon Nadal i pròsper 2012.

M'acomiade del 2011 amb aquesta nadala:


diumenge, de desembre 4

Viatge a Barcelona 2011

Com tots i totes sabreu, el passat novembre, un grup de mestres i alumnes vam anar a passar dos dies a Barcelona. El motiu era veure el musical Cop de Rock. El motiu profund: passar un parell de dies junts compartint experiències. Per part dels mestres vam anar Begonya, Àngels i jo mateix i en el grup de persones responsables hi havia alumnes des de segon d'eso fins segon de batxillerat. Com veieu, un grup molt heterogeni que, crec, va ser la clau perquè el viatge fóra tot un èxit.

Feia bastants anys que no eixia de viatge amb alumnes i, reconec, em feia una mica de coseta anar-hi. Però després m'ho vaig passar molt bé i va ser una experiència preciosa. Gràcies a tothom.

El resum, doncs, seria: el musical massa llarg, el viatge massa curt. Quan repetim?


Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball