Comptador de visites

contador de visitas

Benvinguda

Hola! Benvinguts i benvingudes al bloc del Departament de música de l' IES Clot del Moro de Sagunt. Ací trobareu partitures, apunts, comentaris, vídeos i un munt de coses més. Esperem que us resulte interessant i útil. Fins aviat!

_____________________________________________________________________________________


dimecres, de febrer 27

Coreografia 8 de març

Com sabeu, el proper 8 de març, a l'hora del pati, farem Un Ball per la Dona davant de les grades.
Ací teniu dos vídeos: un general i un parcial (per veure'n amb més detall els moviments). La música: Time for heroes de The Libertines.
Contacteu amb el vostre tutor/a per preparar la coreografia, que tenim poc de temps.
Animeu-vos: hi participarà tot l'institut!

diumenge, de febrer 17

CSE2013: tot comença

El Com Sona l'Eso 2013 ja està en marxa. Aquest mateix cap de setmana han començat els assajos intensius del Cos de Ball, en el qual participen les 4 alumnes del Clot del Moro que van passar les proves de càsting: Mar Alonso, Maria Aznar, Míriam Ouaoua i Marta Sarió estan treballant tot el cap de setmana la coreografia del ballet Mariola i el foc que es representarà el 10 de maig a Cocentaina.

Un cap de setmana d'assaig intens, amb sessions de cinc hores seguides, però molt productiu amb un treball impressionant de tots els ballarins/es a les ordres de Gabriella i Elena i l'ajuda de les alumnes de Gabriella (Angèlica, Laia, Juan, Anna...). El resultat és preciós. Jo, que m'ho mirava tot des de la barrera (o des de la barra, com vulgueu) només puc mostrar la meua admiració i donar l'enhorabona a tota la gent implicada: ballarins, coreògrafes, ajudants, pares i mares, la gent del bar (quina paella!)...

I especialment als del CSE, per donar-nos a tots aquesta experiència tan bonica.

Vos en deixe unes fotos: les primeres sis són del càsting i la resta són d'aquest cap de setmana. Al final trobareu la foto de grup i pel mig hi ha un cameo d'Alexei Klotdemusicus, famós coreògraf rus (el trobareu fent un demi-plié, un plànol, un grand jeté i dues diagonals alhora).


 
 
 
 
 
-també les podeu veure totes juntes ací-

dilluns, de febrer 11

Primers treballs escènics

Ací teniu un resum de les activitats i treballs realitzats per la primera fornada d'alumnes del Batxillerat Escènic.

 

Publicació més recent Publicació més antiga Inici

La música...



La recomanació d'Àlex

Ací teniu Flow Yourself, el grup d'un ex-alumne del Clot del Moro: Eusebi Almenar. Solución és una cançó molt xula i està interpretada amb moltíssima força. Quina plaer tenir antics alumnes tan creatius!

Les vostres recomanacions

Laura Marigil m'envia aquesta magnífica cançó feta amb només 4 acords (Rem, Sib, Fa i La), alguns instruments originals (trompeta, melòdica...) però, sobretot, amb moltíssima gràcia.

Material de descàrrega


Recursos musicals

Spotify gratuït
Ací teniu l'opció gratuïta d'aquest magnífic programa: hi trobareu pràcticament qualsevol música.

Audacity
Un programa gratuït per gravar so al teu ordinador. Ací tens un breu tutorial per començar a usar-lo.

Efectes sala
-una altra (del ministeri d'educació)
-deu més (per si no en tens prou)

Anar a Un Clot de Ball